Mer om Videokopiering.se

Vi hjälper er med era filmer

Kopiering och dublicering av era filmer

Videokopiering.se hjälper er med videokopiering, överföringar och smalfilmsproduktion. Vi har kopierat och producerat film sedan 1984. Då vi har funnits på marknaden under en sådan lång tid kan ni känna er trygga. Vi hanterar de flesta formaten på marknaden. Idag samarbetar vi med Japanphoto där vi även sitter i deras butik på Fleminggatan 38, Stockholm. I butiken har vi produktionskontor och har ni krångliga frågor så är det rätt butik att gå till då vi ofta är på plats och kan reda ut alla frågetecken.

Ett bolag inom Proffsvideo Sthlm AB

Videokopiering.se drivs av Proffsvideo Sthlm AB och dess ägare Peter Johansson och Magnus Wallén. Ursprungligen ägde Magnus Veniavideo och Peter ägde Camrent. Efter många års samarbete gjordes en sammanslagning av deras verksamhetsområden och Proffsvideo Sthlm AB startades som idag även driver Videokopiering.se. Läs gärna mer om våra olika affärsområden längre ner på sidan

Hitta hit

  • Photofun
  • Videokopiering.se
  • Götgatan 92
  • 118 62 Stockholm

Öppettider

  • Måndag – Fredag11,00 – 18,00
  • Lördag11,00 – 15,30

Quickfilm

Quickfilm livesänder er aktivitet till er hemsida, twitter, facebook eller annan lämplig plattform. Vi jobbar även med interaktiva studios eller onlineredigering av event och möten, vilket innebär att man kan få sin färdig 1 minut efter eventet.

Besök Quickfilm.seKontakt

Veniavideo

På VeniaVideo jobbar vi med företagsfilm och utbildningsfilm. Vi jobbar även med textning och översättningar på era filmer. Veniavideo har jobbat med film sedan 1984.

Besök Veniavideo.seKontakt

Camrent

På Camrent hyr du all din utrustning till produktionen. Förutom utrustning till er videoproduktion så har vi även datorer, Ipads och skärmar för uthyrning. Camrent har funnits sedan 1998. Välkommen!

Besök Camrent.seKontakt

×

Kontakta oss