Villkor och dataskyddspolicy

Dataskydd för våra företag och hemsidor:
Videokopiering Sverige AB, 559320-6427, videokopiering.se
Photofun Drottninggatan AB, 559002-0409, photofun.se
Photofun Götgatan AB, 559308-1911, photofun.se
Photofun Nordstan AB, 559326-6041, photofun.se

Integritet och skydd av personuppgifter är viktigt för oss i alla delar av vår verksamhet, och här förklarar vi vilka personuppgifter som samlas in genom att besöka våra hemsidor och vid användningen av våra tjänster.

Vi följer givetvis gällande lagar och regler. Läs mer på Integritetsmyndighetens hemsida om dataskydd: https://www.imy.se/verksamhet/dataskydd/ och Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler: https://www.konsumentverket.se/for-foretag/konsumentratt-for-foretagare/lagen-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/

Vi behandlar och lagrar inte in fler personuppgifter än vi behöver för att kunna utföra våra tjänster, och inte längre än nödvändigt. Vi behandlar de personuppgifter vi erhåller av våra kunder via email, telefon, våra hemsidor, brev och paket skickade till oss, samt i våra butiker. Alla våra anställda och samarbetspartners som behandlar dessa personuppgifter, är informerade om vår dataskyddspolicy, och är givetvis bundna av sekretess – vilket även dokumenteras.

För att kunna utföra våra tjänster samlar vi in:
– Kakor (cookies) på våra hemsidor för att kunna samla in statistisk data om användandet av vår hemsida, och vid ifyllning av formulär på vår hemsidor.
– Persondata som namn, email och telefonnummer för att kunna hålla ordning på våra kundordrar.
– Persondata i form av bilder, filmer och digitala filer som våra kunder lämnar in för digitalisering, framkallning, kopiering eller någon av våra övriga fototjänster.

Vi gör vårt yttersta för att lagra personuppgifter på ett säkert sätt. För att kunna utföra vårt bolags dagliga verksamhet och för att fullfölja de avtal vi har med våra anställda samt kunder, använder vi oss av tredjepartstjänster och -leverantörer så som exempelvis (en ej begränsat till) webbhotell, emailserver, fillagrings- och överföringstjänster, tjänster för webbshop, kundregister, bokföring, fakturering och inkasso, kreditupplysning, bild- och filmproduktion samt nyhetsbrev. Dessa tjänster kan erhållas från företag både inom och utanför EU. I användandet av vissa av dessa tjänster behandlar vi personuppgifter för att kunna utföra de tjänster vi erbjuder, men i så begränsad omfattning som möjligt. Personuppgifter kan föras över mellan våra företag om så behövs för att utföra de tjänster vi erbjuder.

Vi rensar regelbundet bort persondata som inte längre behövs för vår verksamhet. Enstaka personuppgifter eller register samt lösenord för tillgång till dessa får endast laddas ner, kopieras och sparas varaktigt i datorer, mobiltelefoner etc. om detta krävs för personens arbete inom företaget. Lösenord ska väljas med omsorg, och hanteras på ett ansvarsfullt och säkert sätt. Företaget får skapa lösenordsskyddad backup av register med personuppgifter som skydd mot dataförlust. Vi förbehåller oss rätten att lagra personuppgifter som backup i upp till 13 månader, men lämnar samtidigt ingen garanti på att vi har backup på levererade kundordrar.

Om en ”personuppgiftsincident” sker så måste detta rapporteras till Datainspektionen inom 72 timmar. En sådan incident kan till exempel vara ett USB-minne med personuppgifter som tappats bort, ett dataintrång på en av företagets servrar eller att någon anställd obehörigt tagit del av personuppgifter. För en person vars personuppgifter insamlats av oss, finns möjligheten att lämna klagomål till tillsynsmyndigheten (som i Sverige är Datainspektionen) om denne anser att dennes personuppgifter har hanterats felaktigt. Du kan när som helst begöra utlämnande av alla personuppgifter vi lagrar om dig.

Förteckning förs separat över:
Vilka persondata som lagras, var och när
Vem som har tillgång till dessa personuppgifter
Hur uppgifterna används

Vi förutsätter att du som kund har tillåtelse att låta oss kopiera eventuellt material du delger oss för digitalisering eller kopiering, och att du respekterar lagar och regler om upphovsrätt. I de fall det går förutsätter vi dessutom att du har gjort backup på de digitala filer du låter oss hantera.

Vid eventuell förlust eller skada av kundorder ersätts våra kunder främst med ny motsvarande produkt eller ersättning enligt branchstandard. Ångerrätten gäller inte för specialbeställda produkter, vilket innebär att så fort vi påbörjat produktionen, kan man inte ångra sin beställning.

Denna policy omfattar inte tredjeparts hemsidor som vi länkar till, eller som länkar till oss.

Kontakt

010-175 50 01
info@videokopiering.se

Videokopiering
c/o Photofun
Drottninggatan 56
111 21 Stockholm

Skicka gärna in din beställning till adressen ovan, eller lämna in i någon av våra butiker, se nedan. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med säker frakt (Schenker, 99 kr/leverans - fraktfritt vid ordervärde på minst 250 kr). Om du ordnar transporten själv, tänk på att välja spårbar försändelse.

Butiker

  • Photofun
  • Götgatan 92
  • 118 62 Stockholm
  • Ordinarie öppettider
  • Mån-Fre: 11.00-18.00
  • Lör: 11.30-16.00
  • Sön: Stängt
  • Röda dagar, påskafton, midsommarafton, alla helgons dag, julafton, nyårsafton: Stängt - Trettondagsafton och alla helgons afton som lördag
  • Photofun
  • Drottninggatan 56
  • 111 21 Stockholm
  • Ordinarie öppettider
  • Mån-Fre: 11.00-18.00
  • Lör: 11.30-16.00
  • Sön: Stängt
  • Röda dagar, påskafton, midsommarafton, alla helgons dag, julafton, nyårsafton: Stängt - Trettondagsafton och alla helgons afton som lördag
  • Photofun
  • Norra Hamngatan 40
  • 411 06 Göteborg
  • Ordinarie öppettider
  • Mån-Fre: 11.00-18.00
  • Lör: 11.30-16.00
  • Sön: Stängt
  • Röda dagar, påskafton, midsommarafton, alla helgons dag, julafton, nyårsafton: Stängt - Trettondagsafton och alla helgons afton som lördag

Quickfilm

Quickfilm livesänder din aktivitet via din hemsida, Twitter, Facebook eller annan plattform. Vi jobbar även med interaktiva studios eller onlineredigering vid event och möten, vilket innebär att man kan få sin film färdig en minut efter eventet.

Besök quickfilm.se

Kontakt

VeniaVideo

På VeniaVideo jobbar vi med företagsfilm och utbildningsfilm. Vi ordnar även textning och översättningar av dina filmer.

Besök Veniavideo.se

Kontakt

Camrent

På Camrent kan du hyra utrustning för din produktion. Förutom utrustning för videoproduktion erbjuder vi även datorer, iPads och skärmar för uthyrning. Camrent startades 1998.

Besök Camrent.se

Kontakt

Våra tjänster

8 mm film Scanning

Smalfilm Super 8, scanning

Scanning av Super 8- och dubbel 8-filmer. Scannas till högupplösta filmfiler.

16 mm film Scanning

Smalfilm 16 mm film, scanning

Scanning av 16 mm-smalfilm. Kan scannas till redigeringsbar fil eller Bluray i full HD.

videofilmer till fil

Videofilmer till digitala filer

Videofilmer till högupplösta digitala filer. Leverans på nedladdningslänk eller USB-minne.

dvd till fil

DVD till digitala filer

Vi gör om dina DVD-skivor till digitala, redigerbara filer.

Kategorier Videofilmer till DVD

Videofilmer till DVD-skiva

Överföring av videofilmer till DVD. Filmerna kan spelas upp i alla DVD-spelare.

Diabilder scanning

Diabilder, digitalisering

Vi digitaliserar och räddar dina diabilder. Digitalisering till jpg-format i hög upplösning.

Negativ scanning

Negativ, digitalisering

Vi digitaliserar och räddar dina negativ. Negativ till jpg-format i hög upplösning.

Bild-scanning

Pappersbilder, digitalisering

Vi digitaliserar och räddar dina pappersbilder. Bilder till jpg-format i hög upplösning.

Ljudproduktion

Kassettband, CD- och LP-skivor

Vi kopierar dina kassettband, CD och LP-skivor till digitalt format.

Minneskort till USB eller länk

Minneskort till USB/länk

Vi för över filmer och filmer från minneskort till USB eller nedladdningslänk.

×

Kontakta oss