Spar filmerna på det säkraste & bästa stället!
Ha filmerna på en filmserver i molnet.

Spar filmerna i molnet

Dela era filmer med era släktingar

Framtidssäkra era filmer på riktigt. Har du filmerna i vår molntjänst så får du alla filmer i ditt egna ”Netflix” med skillnaden att bara du kommer åt filmerna. Från tjänsten kan du både titta på dina filmer och dela filmerna med vänner och släkt. Du kan även helt fritt ladda ner filmerna, om du vill redigera dina filmer. Om det inte vore nog, så är filmerna helt säkra då filmerna uppdateras och vi tar backuper från vår server, till en annan server varje natt. Ni har även möjligheten att komplettera med redigering eller om ni vill ha era filmer i ett annat format. Allt till reducerat pris. Ett annat stort plus är även att när filmerna finns i molnet, kommer filmerna automatiskt uppdateras, när det kommer nya filmformat. Detta innebär att ni har framtidssäkrat era filmer på riktigt, och alltid kommer kunna spela upp era filmer i ett modernt och fungerade format.

Prissättning

Man betalar låg månadskostnad för tjänsten. Månadsavgiften är 49 kr då det ingår upp till 6 timmars film. Varje extra timme tillkommer med 5 kr per timme och månad. Abonnemanget kan fritt sägas upp från en månad till nästa månad. Filmerna finns på en filmserver och kan därför spelas upp online utan nedladdning.

Vi bjuder på produktionen

Om man väljer Molntjänsten Plus betalar man istället 89 kr per månad. Fördelen med Plustjänsten är att vi bjuder på produktionskostnaden på era videofilmer då den är inkluderad i priset. Däremot behöver man ha tjänsten minimum 24 månader. På Molntjänsten Plus så är det en startkostnad på 199 kr och det ingår produktion av 6 videofilmer. Är det mer än 1,5 tim per film så begär pris. Har ni fler filmer tillkommer 14 kr per film och månad. Filmerna finns på en filmserver och kan därför spelas upp online utan nedladdning.

Mer om filmer.se

Filmer.se ägs och drivs av Proffsvideo Sthlm AB där alla våra kunders filmer lagras. Alla filmer ligger helt säkert i en serverhall samt att backup utförs varje natt. Filmerna lagras på en filmserver vilket innebär att ni kan spela upp filmerna online utan att behöva ladda ner filmerna. Man loggar in på filmer.se för att kunna komma åt sina filmer. Observera att filmerna som ni har laddad ner från tjänsten fortfarande fungerar även om tjänsten är avslutad från er. Denna tjänst är till alla våra kunder som har lämnat in sina filmer för konvertering. Till övriga kunder så kontakta oss så hittar vi en lösning.

49:-

Per månad

Erbjudande

Priset på 49 kr gäller upp till 6 tim film. Därefter kostar det 5 kr per tim och månad. Ingen startkostnad om vi har producerat dina filmer för max 30 dagar sedan. Annars startkostnad på 199 kr.

Andra produktioner


videofilmer till fil

Videofilmer till fil

Videofilmer till högupplösta digitala filer. Leverans på nedladdningslänk eller USB.


Super8 scanning

Super8 scanning

Scanning av Super8 och dubbel8 filmer. Scannas till redigeringsbar fil, leverans även på Bluray eller DVD.


16 mm film Scanning

16 mm film scanning

Scanning av 16mm film. Kan scannas till redigeringsbar fil eller Bluray i full HD.


Kategorier Videofilmer till DVD

Videofilmer till DVD

Överföring av videofilmer till DVD. Vi kopierar med dom bästa maskinerna och med högsta överföringskvalitét.


Diabilder scanning

Diabilder scanning

Vi scannar och räddar era diabilder. Scanning till .jpg i hög upplösning.


Ljudproduktion

Ljudproduktion

Vi kopierar era kassettband, rullband och LP-skivor till digitalt format.


Blue-ray produktion

Bluray produktion

Vi producerar era filmer till BluRay. Utmärkt format om du har filmer som är högupplösta.


Print-och-massproduktion

Print och massproduktion

Kopiering av DVD med färgtryck på skivan. Snabba leveranser.


ID foto

ID foto

IDfoto till körkort, visum och passerkort till företaget. Leverans på några minuter.